Rest in peace

R.I.P
Pepsi, 071223 - 191229
Pepsi, min älskling, du har lämnat oss på jorden och hamnat uppe i himlen. Vi saknar dig otroligt mycket här och kommer alltid att göra.
Mitt rum känns alldeles tomt utan dig. Jag kommer nog aldrig kunna sova på natten när du inte finns där och springer i ditt hjul. Det känns helt overkligt. Du är borta. Föralltid.
Pepsi, du ska veta att du alltid kommer att ha en särskilld plats i mitt hjärta. Du var så speciell. Ingen anar nog hur mycket jag saknar dig.

Jag ska aldrig glömma dig. Du finns alltid i mitt hjärta <3


Tja bloggen!

Har sovit hos Sofia en natt :) Vi hade det bäst! Orkar inte skriva om allt vi gjorde. Ni får kolla min andra blogg istället. Funderar på att ta bort en av dom. Vilken tycker ni? Ska jag ha kvar HANOI eller HANNAJOELSSON? Snälla svara! För det blir förjobbigt med två bloggar.

Hoppas att ni har haft en bra dag ;)
Puss!

New camera

Älskar den!♥

No no no no no no no no, there´s no limit!

Okej, nu har jag försökt hitta på en bra "hej-rubrik"" i kanske fem minuter. Töntigt. Haha!

Just nu känner jag mig väldigt shoppingsugen, men klockan är ju för mycket och stan har stängt. Har ju fått en massa pengar i julklapp. Så nu vill jag ha er hjälp! Vad tycker ni att jag ska köpa? En systemkamera (Canon EOS 1000D) eller en massa kläder och lite annat smått och gott. Vilket är mest värt att köpa? Asså jag vet verkligen inte... Så snälla, hjälp!

Nu sitter jag och gnager på en Snickers. Det är ingen vanlig syn att jag sitter och äter godis nu. Har ju fått en förmögenhet godis i julklapp. Det blir bara för mycket så jag har gömt en hel del godis. Haha. Men vad ska man göra då? Slänga allt? Nej, det är nog bäst att ha det gömt och sedan ta upp lite på helgen. Inte för att jag kommer hålla mig till det, men... Hihi.

Nu ska jag försöka säga till Emma på skarpen att hon slutar härma mig på MSN. Hahahaha!
Ha en fin kväll!


www.hanoi.blogg.se

Hej allihopa!
Kommer nu att blogga på denna bloggadressen! Men jag kommer fortfarande ha kvar www.hannajoelsson.blogg.se, och så har jag denna. (gillar blogg-namnet mer).
Mina fina läsare kommer att stanna på min förra blogg (annars blir det lite rörigt med flyttningar osv..) så det blir nog mest mina vänner och såna som jag känner som kommer läsa denna bloggen!
Wiiie, det kommer bli extra kul med två bloggar! ;) Fast kanske lite mycket ibland... Men vi får se hur länge det håller i sig med detta!

Ha en fortsatt trevlig julafton, så hörs vi senare ♥

Tisdag

Hallå! :)
Idag har jag typ inte gjort något. har varit hemma med julia hela dagen så vi satt mest vid våra datorer.
igår var ju jag och julia på liseberg och vet ni?:D Vi vann stjärnvinst på marabou-hjulet! så nu har vi mkt att äta... haha nejmen vi ska nog ge bort en hel del:P

För en stund sen hittade jag systemkameran :D så yeapp..;d
har typ inget mer att skriva... hehe

Puss!


Liseberg ;))

Hej alla! :)

Nu sitter jag och julia här i vardagsrummet och fightas om musik haha xD men nu får jag ha på min musik så vi kör varannan ^^ (om ngn bryr sig...)
men iaf, idag drar jag till lissan med julia och några andra norrmalmare. kuligt! ska nog inte ta åkband idag för det är typ inga roliga karuseller som är öppna :P  menmen... jag och julia ska nog mest spela på alla hjul, tihih. ;d
nu är det ju lov oxahh :D och sen efter lovet ska vi  ju bara gå en vecka i skolan, sen åker vi ju till gamleby ^^

men nu ska jag hoppa in i duscha ;))

ha det bäst:D<3


PÅ ÖLAND I SOMRAS :)  LÄÄÄÄNGTAR EFTER SOMMARN!


RSS 2.0